KONFERENSODUKTION
 
När ni har konferens, kick-off eller kanske bara en fest för företaget, vill ni förstås att det ska vara ett tillfälle de närvarande ska minnas med glädje. Vi har nog alla besökt en tillställning där överraskningarna har låtit vänta på sig, eller än värre, uteblivit.

Film är ett utmärkt verktyg att bryta av med, att få folk att reagera och förhoppningsvis få dem att skratta. Vi skiljer på företagsproduktion och konferensproduktion. En företagsfilm är ofta mer informativ än roande, men en konferensfilm ska väcka uppmärksamhet och, som sagt, gärna skratt.

Det finns en mängd olika former för att nå ut med budskapet. Vi har två favoriter som vi brukar förorda. Det ena är spelfilmsmodellen där chefer, anställda, kunder m.fl. får agera skådespelare i en berättelse relaterad till företaget. Vi skriver tillsammans med er 
ett manus och sedan går produktionen till på klassiskt Hollywood-maner.  Skådespelarnas insatser är förstås varierande till stor glädje för tittarna.
Den andra modellen är att filma de eventuella upptåg ni har planerat under konferensdagen. Detta redigeras ihop och visas samma kväll, gärna till middagen eller kaffet. Det är en produktionsform som är svår att få till rent praktiskt, (tidsaspekten), men vi klarar av det. Det är en garanterad succé, då inget är roligare än att få se sig själv, sina kollegor och sina vänner i andra sammanhang än vardagen.

Nedan ser ni ett exempel på den typen av produktion i samband med konsultföretaget berotecs vårkonferens i Alperna.

Kontakta oss så skräddarsyr vi ditt upplägg till konferensen.