FÖRETAGSFILM
 

Film på webben är i dag mer eller mindre en självklarhet. Oavsett bransch är den rörliga bilden ett verktyg som skapar nyfikenhet.

Det finns ingen anledning att tumma på kvaliteten som gäller för "riktig" tv-produktion bara för att det handlar om en företagsfilm till din webbsida. När vi jobbar för dig gäller samma krav som då vi jobbar tillsammans med t.ex SVT, vår huvudsakliga uppdragsgivare inom televisionen.

Visst kan det vara lockande att hitta förenklade lösningar med sin egen familjekamera, men det ni lägger ut på er webbsida kopplas ofrånkomligt ihop ert varumärke. Om det i sin tur inte ser speciellt professionellt så....

Vi gör allt från reklamfilm, informationsfilmer och företagspresentationer. Det som tidigare var ett stort och kostsamt projekt, egentligen bara förunnat de riktigt stora företagen, är idag något som ryms inom de flesta bolags budget för marknadsföring.

Kontakta oss, oavsett vilka funderingar eller idéer ni bär på, så lovar vi att er produktion håller yppersta klass på samma nivå som de stora tv-bolagens.
Nedan ser ni ett par exempel på hur det kan se ut. .